220841

جهان فولاد سیرجان را بیشتر بشناسید؛ سهمی که فردا عرضه اولیه می شود

دنیای معدن - جهان فولاد سیرجان چهارشنبه هفته جاری برای اولین بار در بازار سهام عرضه اولیه خواهد شد؛ سهامی از جنس فولاد اما با شرایطی متفاوت از سایر فولاد سازان است.

جهان فولاد سیرجان متفاوت است؛ به چند دلیل این شرکت در منطقه صنعتی و معدنی گلگهر واقع شده است و ریسک تامین مواد اولیه را ندارد.

از طرفی به دلیل واقع شدن در منطقه گلگهر و خط لوله آب خلیج فارس در این منطقه مشکلی از بابت تامین آب نیز ندارد.

با توجه به وجود نیروگاه های تولید برق در این منطقه مشکل خاصی نیز از بابت تامین برق مصرفی نخواهد داشت.

از دیگر جذابیت های این شرکت انتقال خوراک تولیدی به این کارخانه از طریق نوار نقاله و دردسترس بودن خط آهن و نزدیکی به آب های خلیج فارس است.

به گزارش دنیای معدن ، علی عباس لو مدیرعامل شرکت جهان فولاد سیرجان درباره آخرین وضعیت تولیدی و پروژه های این شرکت در شرف عرضه اولیه گفت: جهان فولاد سیرجان جزو شرکت های خوشنام در تولید فولاد است و از نظر کیفیت تولید نیز استاندارد های لازم را دارد. برند ما در بازارهای جهانی نیز بر اساس استراتژی های برندینگ که اجرایی کردیم خوشنام است و بر اساس مجوزهایی که داریم صادرات خوبی نیز به سایر کشور ها داریم.

وی ادامه داد: محصولات تولیدی ما در بورس کالا هم با استقبال خوبی روبرو است و میلگردهای با سایز 8تا 32 تولیدی ما با تقاضای خوبی در بازار روبرو است.

عباس لو گفت: جهان فولاد در منطقه گلگهر جزو شرکت هایی است که در زنجیره ارزش قرار دارد و پس از استخراج سنگ آهن و تبدیل آن به کنسانتره و گندله در واحد های تولیدی این خوراک با نوار نقاله به مجموعه جهان فولاد منتقل و تبدیل به آهن اسفنجی و مجدد از طریق نوار نقاله منتقل و در نهایت تبدیل به شمش می شود.

مدیرعامل جهان فولاد گفت: تجهیزات کارخانه های تولیدی ما از برند های معتبر اروپایی تامین شده و با توجه به تکنولوژی به کار برده شده در کارخانه ها راندمان تولید ما بالاست در حال حاضر کارخانه با ظرفیت اسمی روزانه و ماهانه تولید می کند و اگر قطعی گاز و برق نداشته باشیم تولید با ظرفیت اسمی سالانه نیز عملیاتی خواهد شد.

راه اندازی کارخانه یک میلیون تنی آهن اسفنجی تا دو سال دیگر

وی در خصوص تامین مواد اولیه تولید نیز گفت: با توجه به ظرفیت فعلی تولید آهن اسفنجی باید بخشی از نیاز تولید به آهن اسفنجی را خریداری کنیم اما دو کارخانه 1میلیون تن و 1.7 میلیون تنی آهن اسفنجی در برنامه داریم که کارخانه 1 میلیون تنی ما طی 20 تا 24 ماه آتی وارد مدار خواهد شد و سودآوری ما با راه اندازی این کارخانه با توجه به اینکه تولید آهن اسفنجی ما بیش از نیاز تولیدی می شود و بخشی از آهن اسفنجی تولیدی نیز به فروش می رسد افزایش خواهد داشت.

عباس لو در ادامه معرفی طرح های در دست اجرای مجموعه گفت: راه اندازی یک واحد احیا مگامدول یک کارخانه یک میلیون و 300 هزار تنی فولادی و یک کارخانه 500 هزار تنی فولاد آلیاژی در بردسیر را در برنامه داریم .

وی در خصوص تامین اعتبار لازم برای اجرای طرح های توسعه ای گفت: با توجه به اینکه شرکت در گذشته اعتبارات دریافت شده را بدون مشکل و در زمان مقرر پرداخت کرده است از توان اعتباری خوبی برخوردار است و نگرانی خاصی بابت تامین اعتبار و اخذ تسهیلات نداریم .

از طرفی سهامداران خوبی داریم که حمایت های لازم را از جهان فولاد سیرجان داشتند. گل گهر سهامدار 51 درصدی ماست و ملی صنایع مس و صندوق بازنشستگی کارکنان مس نیز از سهامداران عمده هستند که جزو شرکت های تراز اول کشور هستند.

حجم تولید افزایش قابل توجهی خواهد داشت

مدیرعامل جهان فولاد در ادامه گفت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته انتظار داریم پروژه ها و طرح های توسعه ما طبق برنامه زمان بندی پیشرفت داشته باشد و طبیعتا این طرح های توسعه که به مراتب حجم سرمایه گذاری های بیشتری را به نسبت طرح های فعلی داشته است و با توجه به وجود زیر ساخت های لازم، سوددهی و حجم تولید ما را با افزایش قابل توجهی روبرو خواهد کرد.

عباس لو در پایان گفت: جهان فولاد سیرجان جزو معدود شرکت های فعال در حوزه تولید فولاد است که ریسک های تامین مواد اولیه، آب و انرژی را با توجه به قرار گیری در منطقه صنعتی و معدن گل گهر و وجود نیروگاه و خط انتقال آب خلیج فارس ندارد. همچنین انتقال مواد اولیه با نوار نقاله هزینه های حمل و باربری مواد اولیه را به حداقل رسانده است.

از طرفی وجود خط آهن و نزدیکی به آب هاب خلیج فارس نیز امکان انتقال محصول به بندر و سایر نقاط کشور را هموار ساخته است.

دیدگاهتان را بنویسید