207075

احصاء صنایع معدنی و فرآورده های معدنی در آذربایجان شرقی آغاز شده است

دنیای معدن -رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی با بیان اینکه احصاء صنایع معدنی و فرآورده های معدنی از سال گذشته در استان آغاز شده است، گفت: براساس هدف گذاری ها در سال جاری موضوع توسعه معادن و صنایع معدنی بویژه فرآورده های معدنی مس سونگون با جدیت دنبال خواهد شد.

به گزارش دنیای معدن، حبیب امین زاده در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: امروزه فرایند تولید، صرفا تولید صنعتی و کالایی نبوده و تولید دانش و فناوری گ، خدمات و دانش فنی از اهمیت بالایی برخوردار است .

وی با اشاره به ضرورت احصاء نیازمندی واحدها مطابق با زمینه فعالیت هایشان، افزود : فرایند پشتیبانی از واحدهای تولیدی و دانش بنیان متفاوت بوده و با تفکیک دقیق و فنی مسائل هر حوزه، زمینه ارتقاء و مانع زدایی در این بخش ها فراهم خواهد شد.

رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی با بیان این که وزارت صنعت، معدن و تجارت از اواخر سال گذشته ، مانع زدایی ها را با تفویض اختیاراتی که در سطح وزارت انجام گرفت، آغاز کرد، ادامه داد: با تشکیل کارگروهی در مجموعه وزارت صمت و تفویض اختیار به شهرستان ها گامی مهمی در راستای مانع زدایی از پیش روی صنعت، معدن و تجارت کشور برداشت شد و 16 مورد پیش بینی شده در بخش معدن از جمله موراد تفویض شده بوده و این روند تداوم نیز خواهد داشت.

وی مانع زدایی آغاز شده در سطح وزارت صنعت، معدن و تجارت و احصاء و شناسایی بیش از 40 عنوان از موارد مانع زدایی را بی سابقه برشمرد و افزود: در شرایط فعلی اقتصادی و وجود تحریم های ظالمانه، ایجاب می کرد برخی رویه ها به منظور حمایت و پشتیبانی از تولید تغییر کند که با تمهیدات و برنامه های وزارت صمت این امر نهایی شد.

امین زاده آذربایجان شرقی را قطب صنایع فولادی، مواد غذایی و شیرینی و شکلات و صنعت شیشه برشمرد و گفت: براساس اولویت های برنامه ریزی شده در جهت تکمیل زنجیره تأمین و ارزش این صنایع اقدام خواهیم کرد و با ایجاد و توسعه زیرساخت ها و تأمین مواد اولیه مورد نیاز تولیدکنندگان، پشتیبانی از تولید در استان محقق خواهد شد.

وی گفت: همچنین در سایر زمینه ها نیز با حمایت از سرمایه گذاری های جدید و به ثمر رسانده سرمایه گذاری های انجام شده شاهد توفیق استان در حوزه اقتصادی و صنعتی خواهیم بود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ، آذربایجان شرقی را منطقه ای توانمند با ظرفیت های اقتصادی ، صنعتی ، معدنی و تجاری مهم و اساسی دانست و تصریح کرد: در سال جاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز به تبع برنامه های محوری مجموعه صمت در حمایت از تداوم تولید به احصاء توانمندی ها و مزیت های تولیدی و صنعتی استان خواهد پرداخت .

وی تأکید کرد: کلیه واحدهای صنعتی، معدنی و تجاری که در سال گذشته در دریافت خدمات مورد نیازشان با مشکل مواجه بوده اند، مسائل و مشکلات خود را به سازمان منعکس نمایند تا در تدوین رویه های جدید از این موارد بهره گیریم.

امین زاده از تشکیل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سطح کشوری و استانی خبر داد و افزود: با توجه به تغییرات قیمتی که در خدمات، حمل و نقل، انرژی و مواد اولیه انجام شد، اغلب واحدهای تولیدی در زمینه تأمین سرمایه گردش با مشکل مواجه بوده اند و امسال نیز در تداوم جلسات ستاد تسهیل در سال جهش تولید ، تشکیل جلسات ستاد در شهرستان ها نیز با مسئولیت فرمانداران با جدیت دنبال خواهد شد، تا مشکلات واحدهای تولیدی شناسایی و سرمایه در گردش مورد نیاز اینگونه واحدها تأمین شود.

وی همچنین با اشاره به ضرورت نوسازی و بازسازی تجهیزات، ماشین آلات و خطوط تولید برای ماندگاری در تولید رقابت محور، ادامه داد: استفاده از تکنولوژی های نوین و تولید بهره ور لازمه دوام و ماندگاری در تولید است .

رئیس سازمان صمت استان با تأکید براهمیت تولید صادرات محور، گفت: در این بخش سرمایه ثابتی برای واحدهای تولیدی تعریف شده است که به منظور ارتقای بهره وری و ورود ماشین آلات که در ثبت سفارش نیز دارای محدودیت های کمتری است، در اختیارشان قرار خواهد گرفت .

وی با اشاره به حل مشکلات واحدهای تولیدی در زمینه تقسیط و استمهال بدهی معوق و همچنین موضوع حذف بهره های مرکب در ستاد تسهیل که از عوامل بازدارنده تولید بوده اند، تصریح کرد: با رفع این موارد تولیدکنندگان بدون دغدغه در مسیر افزایش و ارتقاء تولید حرکت خواهند کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با اشاره به ابلاغ قانون ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سال جهش تولید و لازم اجرا بودن مصوبات ستاد به عنوان قانون، افزود: در صورت عدم اجرای مصوبات ستاد تسهیل ، عدول کنندگان از مصوبات به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید