139279

رییس هیات عامل ایمیدرو در ششمین همایش بهره وری معدن و صنایع معدنی:

اجرای 3 میلیارد دلار طرح معدنی در سال جاری/بدعهدی کره ای ها را با توان داخل جبران کردیم

دنیای معدن - رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی از اجرای 3 میلیارد دلار طرح معدنی و صنایع معدنی با اشتغالزایی 6 هزار نفری در سال جاری خبر داد.

به گزارش دنیای معدن، خداداد غریب پور که در مراسم افتتاحیه ششمین همایش بهره وری معدن و صنایع معدنی در سالن همایش های هتل ارم سخن می گفت، تصریح کرد: پروژه های تحقیقاتی حتما بر اساس نیازها و برطرف شدن آن ها تعریف شود.

غریب پور در این برنامه که معاون سازمان ملی بهره وری، روسای تشکل های معدنی و‌ مدیران شرکت های معدنی و صنایع معدنی حضور داشتند، ادامه داد: در طرح های تحقیقاتی به دنبال رشد بهره وری در کاهش مصارف انرژی هستیم.

وی افزود: همکاری با دانشگاه ها براساس قراردادهایی باشد که به رشد بهره وری کمک کند.

غریب پور تاکید کرد: سال آینده یکی از رویکردهای ما در این همایش باید ارایه دستاوردهای بهره وری باشد.

غریب پور یادآور شد: اگر زمانی که تجهیزات از خارج کشور وارد می شد شرکت های خارجی را ملزم به آموزش نیروها می کردیم اکنون نرخ بهره وری بالاتری داشتیم.

غریب پور افزود: نیروی انسانی جایگاه والایی در ارتقای سطح بهره وری شرکت ها دارد.

وی ادامه داد: زمانی که به دانش فنی دست یابیم گام موثری در ارتقای شاخص بهره وری برداشته ایم.
وی تصریح کرد: یکی از ویژگی های این همایش معرفی اقدامات و دستاوردهای بهره وری شرکت ها است.
به گفته وی، استفاده از ظرفیت های کنسرسیوهای اکتشافی کمک شایانی به رشد بهره وری می کند.

رییس هیات عامل ایمیدرو در بخش دیگری از سخنانش به شرایط فعلی اشاره کرد و گفت: بهره گیری از ظرفیت های موجود و همچنین معطل در دوران تحریم، رشد نرخ بهره وری را به همراه خواهد داشت.

وی اظهار داشت: مدیران از نیروهای سازمانی برای پست های تخصصی استفاده کنند، این امر به ایجاد انگیزش و رشد عوامل تولید می انجامد.

به اعتقاد وی، استفاده از نیروهای درون سازمانی هزینه کمتری نسبت به نیروهای برون سازمانی دارد.

خداداد غریب پور اظهار داشت: اگر شرکت ها همراه با وارد کردن تجهیزات به کشور، ملزم به وارد کردن دانش فنی هم بودند در حال حاضر ظرفیت بیشتری دربخش صنعت داشتیم که این مسأله نوعی بهره وری محسوب می شود.

وی ادامه داد: در جلسه روز گذشته در وزارت صنعت بحث هایی در مورد توسعه اکتشاف ظرفیت های معدنی مطرح شد و تاکید کردیم که از ظرفیت کنسرسیوم های موجود در اکتشاف معادن استفاده بیشتری شود که این مسأله می تواند بهره وری بخش معدن را افزایش دهد.

رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی تاکید کرد: در شرایط تحریم، توسعه منابع انسانی یکی از رویکردهای بهره وری محسوب می شود که باید به این مسأله در برنامه ریزی ها توجه ویژه شود.

* بدعهدی کره ای ها در ساخت تجهیزات را با توان داخل جبران کردیم

غریب پور در ادامه با بیان اینکه قرار بود یک شرکت کره ای در صنعت پتروشیمی با یکی از شرکت های ایرانی همکاری کند و یک دستگاه به طرف ایرانی تحویل دهد، گفت: این اتفاق به دلیل تحریم های آمریکا عملی نشد ولی توانستیم با اعتماد به ظرفیت داخل کار دستگاه را در داخل انجام دهیم.

وی با تاکید بر اینکه باید به تحقیقات بها داده شود تا شاهد رشد سازمان ها باشیم، گفت: دانشگاه های کشور را بر اساس ظرفیت های معدنی استان ها به 10 منطقه تقسیم بندی کرده ایم تا از این ظرفیت در بخش معادن و صنایع معدنی استفاده شود.

رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی با بیان اینکه در بخش معدن باید به بهره وری در مراحل مختلف توجه شود، گفت: با ارتقاء بهره وری در پایه آموزش، حوادث معدنی کاهش می یابد.

به گفته غریب پور سوار شدن بر تکنولوژی یکی از شاخص های بهر ه وری است و سازمان توسعه معادن تلاش می کند با افزایش سطح دانش فنی معادن بهره وری این بخش را بالا ببرد.

به گفته وی افزایش بهره وری معادن نیازمند رشد ضریب استحصال مواد معدنی است.

دیدگاهتان را بنویسید