135083

رئیس جمهور نحوه واگذاری آلومینوم المهدی را پیگیر شود/ امکان بازگرداندن مازاد درآمد هرمزگان وجود ندارد

دنیای معدن - در جلسه شورای اداری هرمزگان با حضور هیئت دولت دوازدهم ضمن بیان مشکلات استان بر ارتقاء صنایع بزرگ و گردشگری هرمزگان تاکید شد.

به گزارش دنیای معدن؛ به نقل از هرمز؛ محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در جلسه شورای اداری بندرعباس که به ریاست رئیس جمهور برگزار شد با اشاره به اینکه اختصاص اعتبار به پروژه ها همت استاندار و سازمان بودجه و برنامه را می طلبد، اظهار کرد: جهت اجرای 39 پروژه در شرق و غرب استان مبلغ یک هزارو 189میلیارد تومان اختصاص یافته است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: پنج طرح و 39 پروژه مصوب در بخش کشاورزی، مبلغی معادل 251 میلیارد تومان را به خود اختصاص داده و منابع معدنی با سه پروژه مبلغ 220 میلیارد تومان، آموزش و پرورش با پنج طرح و اختصاص مبلغ 91 میلیارد تومان و در بخش عمران شهر و روستا سه طرح با اعتبار 65 میلیارد تومان اجرا می شود.

نوبخت ادامه داد: پنج طرح بهداشتی بودجه ای معادل 285 میلیارد تومان را به خود اختصاص داده و چهار طرح حوزه حمل و نقل با اعتباری 187 میلیارد ریالی آغاز به کار می کند همچنین ورزش و جوانان با سه طرح 29 میلیارد تومان، آموزش عالی با هشت طرح 41 میلیاردی و میراث فرهنگی و گردشگری با اعتباری معادل 20 میلیارد تومان آغاز می شود.

وی با تاکید بر نقش نظارتی دستگاه های متولی، بیان کرد: نمایندگان مردم، استاندار و نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان باید پیگیر اجرای هر چه بهتر این پروژه ها باشند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، خاطرنشان کرد: آنچه خاطر مردم استان هرمزگان را مخدوش کرده است تبعیض نیست بلکه احساس آن است و باید گفت هیچ تبعیضی در بازگرداندن درآمدها وجود ندارد چرا که ظرفیت های جامعه محدود است و استان هایی چون هرمزگان که موقعیت ویژه ای دارند منبع درآمد هستند و امکان بازگرداندن درآمد ها به طور کامل وجود ندارد و با بازگرداندن آن با کمبود منابع رو به رو می شویم.

جزایر هرمزگان با ورود سرمایه گذاران توسعه یابد

حجت الاسلام حسن روحانی،زئیس جمهور در جلسه شورای اداری شهر بندرعباس اظهار کرد: باید تصمیمات عادلانه در بخش ته لنجی ها اتخاذ شود که هم کمک به ملوانان باشد و هم به تولید ملی ضربه وارد نکند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در استان هرمزگان ۱۴ جزیره وجود دارد که ظرفیت بسیار بالایی دارد، تصریح کرد: در بخش جزایر هرمزگان هر سرمایه گذاری در سراسر کشور و حتی بومی این استان در خارج از کشور حق سرمایه گذاری دارند همچنین 10 میلیارد تومان بودجه اضافه برای جزایر پرداخت می شود.

روحانی با بیان اینکه در استان هرمزگان اقدامات خوبی در زمینه تولید و اشتغال صورت گرفته است،افزود:با افتتاح فاز جدید پالایشگاه تولید چهار میلیون لیتر بنزین اضافه شده است.

رئیس دولت با اشاره به اینکه دو فاز پالایشگاه ستاره خلیج فارس کامل نشده است، عنوان کرد:موانعی برای تکمیل پالایشگاه وجود دارد که اعتبار آن برای تزریق آماده شده و تا پایان سال جاری افتتاح می شود چنانچه اگر این فاز و فاز سه آن تکمیل شود نیمی از بنزین مصرفی کشور تامین می شود.

وی با تاکید بر جذب سرمایه گذار افزود:اعتبارات داخلی کشور در برابر فرصت های عظیمی که وجود دارد بسیار ناچیز است البته بعد از برجام حرکت هایی در این خصوص برداشته شد لذا باید بتوانیم از این فرصت ها درست استفاده کنیم.

رئیس جمهور عنوان کرد: پروژه های بزرگ در استانها برای آبادانی مناطق وجود دارد که مردم بومی باید ازمزایای آن استفاده کنند همچنین وزارت کار باید آموزش های لازم برای توانمندسازی افراد بومی در نظر بگیرد.

روحانی با تاکید بر اینکه بهترین راه اشتغال جوانان، رونق گردشگری، ایجاد زمینه های دانش بنیان و استارت آپ هاست، اظهار کرد: بدترین ظلم و بی عدالتی بیکاری است و اعتیاد، طلاق، مشکلات روحی و روانی بخشی از آن رشته در بیکاری دارد لذا باید در هرمزگان از این فرصت های شغلی به نحو احسن استفاده شود.

وی تصریح کرد: چاره کم آبی، آبیاری نوین و طرح های گلخانه ای است و مردم باید در طرح تصفیه فاضلاب سرمایه گذاری کنند که ارزانتر از آب شیرین کن است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه کشور های جنوبی همه از آب خلیج فارس استفاده می کنند، عنوان کرد: فلات ایران تشنه است و ما چاره ای جز استفاده از آب خلیج فارس و دریای عمان نداریم و بهتر است که بیشتر از دریای عمان استفاده کرد.

روحانی اظهار کرد: یکی از بهترین زمینه های شغلی پرورش ماهی و میگو در قفس است که باید از این فرصت به خوبی استفاده شود تا به طور وسیع نیاز داخلی و صادرات خارجی تامین شود.

دیدگاهتان را بنویسید