132482

آماده شدن بازار فروش سنگ فیروزه شهربابک در خارج از کشور با سرمایه گذاری بخش خصوصی

دنیای معدن -نماینده مردم شهربابک در مجلس از آماده شدن بازار فروش سنگ فیروزه در خارج از کشور با سرمایه گذاری بخش خصوصی خبر داد و گفت : فیروزه شهرستان شهربابک با توجه به کیفیت بالایی که دارد می تواند در طرح ها و اشکال مختلف که مورد نظر سرمایه گذار و مورد استقبال بازار فروش است، استفاده شود.

عصر امروز به دعوت علی اسدی کرم نماینده ,رئیس کمیسیون تولید و اشتغال و نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی به منظور بررسی مشکلات طرح های در دست اقدام و راهکارهای جذب سرمایه گذار جهت ایجاد اشتغال وکاهش نرخ بیکاری از مناطق مختلف شهرستان بازدید کردند.

در حاشیه این بازدیدها که از معدن مس چاه فیروزه , معدن ایجو و شرکت بابک مس ایرانیان انجام شد, فولادگر رئیس کمیسیون تولید و اشتغال بیان داشت : با تصویب استفاده از حداکثر ظرفیت مجلس و نمایندگان در رونق تولید و اقتصاد مقاومتی, این کمیسیون با توجه به ضرورت بکارگیری سیاست های اصل ۴۴ در استفاده از توان بخش خصوصی و کاهش تصدی های دولتی , بازدید امروز به منظور شناخت ظرفیت های منطقه صورت گرفت.

وی افزود : در استان کرمان و شهرستان شهربابک با توجه به پتانسیل بالایی که در حوزه های صنعت , گردشگری و کشاورزی دارد می تواند با حضور قوی تر بخش خصوصی کاهش نرخ بیکاری را شاهد باشیم.

فولادگر بیان داشت :مهمترین مسئله ای که باید به آن توجه شود تکمیل زنجیره ی صنعتی موجود در منطقه و ارزش افزوده ناشی از آن است تا با جلوگیری از خام فروشی , حداکثر ارزش افزوده و بهره مندی را از معادن موجود داشته باشیم.

وی در پایان استفاده از تکنولوژی های روز و فناوری های مدرن و حامی محیط زیست در حوزه صنعت شهرستان شهربابک و همچنین استفاده از بخش خصوصی در این حوزه اظهار خرسندی نمود.

نماینده مردم شهربابک در مجلس نیز با اشاره به وجود معدن سنگ فیروزه در شهرستان از آماده شدن بازار فروش این سنگ در خارج از کشور با سرمایه گذاری بخش خصوصی خبر داد و گفت : فیروزه شهرستان شهربابک با توجه به کیفیت بالایی که دارد می تواند در طرح ها و اشکال مختلف که مورد نظر سرمایه گذار و مورد استقبال بازار فروش می باشد استفاده شود.

همچنین هادی قوامی نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی هم در این بازدید بیان داشت : با تصویب مجلس, ۱/۵ میلیارد دلار در قالب تسهیلات قرض الحسنه صندوق توسعه ی ملی در اختیار چند بانک قرار خواهد گرفت که با نرخ ۶ درصد و سررسید شش ساله در اختیار صنایع پایین دستی صنایع پایه که در روستاها و مناطق عشایری و شهرهای زیر ده هزار نفر در جهت توسعه این صنایع و اشتغتال زایی در حوزه های مختلف قرار خواهد گرفت./

دیدگاهتان را بنویسید