114998

طرح توسعه معدن طلای موته تصویب شد

دنیای معدن -طرح توسعه معدن طلای موته در استان اصفهان به تصویب رسید.

مجتمع طلای موته با تولید سالانه حدود 300 کیلو شمش طلا از سال 1372فعالیت استحصال و استخراج خود را آغاز کرده است.
مجتمع طلای موته در 295 کیلومتری جنوب غربی تهران و 7 کیلو متری شمال غرب روستای موته از توابع شهرستان برخوار و میمه در استان اصفهان و در محدوده پناهگاه حیات وحش و منطقه حفاظت شده موته قرار دارد.
خیره قطعی و احتمالی معدن موته حدود ۲ میلیون تن سنگ معدن برآورد شده که به زعم شماری ازکارشناسان به طور متوسط هفت گرم طلا در هر تن سنگ معدن استحصال می شود.
استاندار اصفهان در جلسه توسعه معادن طلای موته، اظهارکرد: سال گذشته اکتشافاتی انجام شد و به ثمر رسید و ذخایر جدید شناسایی شده است.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری اصفهان، رسول زرگرپور افزود: تمدید پروانه برداشت از معادن طلای موته باید با تایید اداره محیط زیست انجام شود .
زرگرپور اضافه کرد: پس از تصویب احیای این معادن با تفاهم محیط زیست، می توان در صورت امکان اجازه برداشت در منطقه دره اشکی را به صورت زیرزمینی صادر کرد.
وی گفت : با موافقت محیط زیست می توان، بدون تخریب، اکتشاف در محدوده قرم قرم نیز انجام شود و در صورت مستعد بودن، مجوز برداشت فقط به صورت زیرزمینی صادر شود.
در این جلسه طرح توسعه معادن طلای موته به تصویب رسید.

** تصویب ساماندهی معدن گدارسرخ گلپایگان
استاندار اصفهان همچنین درجلسه بررسی طرح احیا و ساماندهی معدن سنگ گدار سرخ گلپایگان، با اشاره به وضعیت نابهنجار منطقه، خواستار اقدامات قاطع و سریع برای پاکسازی و بهینه سازی منطقه معدن از نخاله شد.
زرگرپور گفت: انباشته شدن حدود سه میلیون تن نخاله های این معدن در منطقه منظره ناخوشایندی را برای اهالی ایجاد کرده است.
وی تاکید کرد: باید طرح پاکسازی نخاله ها توسط مجری تا یک ماه آینده تهیه و توافقهای لازم با محیط زیست انجام شود و راهکارهای لازم برای جمع آوری این نخاله ها از جبهه های موجود تا مدت سه ماه آینده بکارگرفته شود.
زرگرپور با اشاره به اینکه لازم است طرح پاکسازی و بهینه سازی با هماهنگی اداره کل محیط زیست استان تهیه شود، تصریح کرد: تمدید پروانه ها در جبهه های موجود، منوط به اجرای این طرح است و سپس مجوز برداشت سنگ از جبهه ها نیز توسط محیط زیست ارائه شود.
معدن گدار سرخ - جاجرمی در گروه اصلی سنگ تزئینی و نما با ماده معدنی اصلی سنگ چینی با مساحت تقریبی 36 کیلومتر مربع در بخش مرکزی شهرستان گلپایگان واقع شده است.

دیدگاهتان را بنویسید