113608

ایجاد دو هزار نفر اشتغال معادن و کارخانه های طلا و سنگ در تکاب

دنیای معدن - فرماندار تکاب گفت: هم اینک دو هزار نفر در معادن و کارخانه های طلای آقدره و زره شوران و شرکت ها و کارخانه های وابسته به آنها و نیز معادن سنگ این شهرستان مشغول به کار هستند.

ایرج ثقفی در دیدار با کارکنان مجموعه فرمانداری و بخشداری های تابعه تکاب اظهار کرد: قسمت اعظمی از بار اشتغال شهرستان بر دوش معادن و کارخانه های طلاست و با فعالیت این واحدهای صنعتی، زمینه خوبی برای اشتغال جوانان در این منطقه فراهم شده است.

وی افزود: تخصیص ارزش افزوده و حقوق دولتی معادن طلا و سنگ به شهرستان تکاب از دیگر مزایای فعالیت های معادن در این شهرستان است که باید در مسیر صحیح و در راستای توسعه شهرستان و تجهیز زیرساخت ها هزینه شود.

ثقفی گفت: در کنار مزایا و ایجاد اشتغال و مالیات بر درآمد، باید فعالیت معادن و کارخانه های وابسته به آنها ساماندهی شده و در چارچوب های قانونی و با رعایت اصول زیست محیطی انجام شود.

وی تاکید کرد: فعالیت معادن در تکاب موجب ایجاد یک زنجیره اقتصادی در شهرستان شده است که در صورت تعطیلی آنها، جایگزین مناسبی برای اشتغال کارکنان، کارگران و وضعیت اقتصادی شهر به سختی فراهم خواهد شد.

فرماندار تکاب با اشاره به فرآیند فعالیت های معدنی در این شهرستان گفت: معادن و کارخانه های طلا و سنگ فرصت بسیار مناسب و مغتنمی برای توسعه شهرستان تکاب است و باید با نگاهی چند وجهی به فعالیت آنها نگریسته شود.

ثقفی اظهار کرد: مجموعه مدیریت اجرایی شهرستان تکاب به طور ذاتی نه طرفدار معدنکاران است و نه قصد فعالیت علیه آنها را دارد بلکه در نوع مدیریت مسایل معادن همواره منافع و راهبردهای توسعه شهرستان تکاب از دیدگاه نظام جمهوری اسلامی ایران را مدنظر قرار می دهد.

وی وجود معادن در شهرستان تکاب را زمینه ساز خلق فرصت های توسعه ای دانست و گفت: باید با یک نگاه چند وجهی به بررسی مسایل مربوط به معادن سنگ و کارخانه های طلا پرداخت و از فرصت های ایجاد شده توسط این ظرفیت بالقوه استفاده و تهدیدها را نیز رفع کرد.

فرماندار تکاب، شخصی کردن ارزیابی فعالیت معادن در شهرستان تکاب را نامناسب دانست و افزود: فرصت ها و تهدیدهای ناشی از فعالیت های معدنی در تکاب نباید با دیدگاه تک بعدی، بخشی و یک سویه بررسی شود.

ثقفی همچنین با اشاره به افزایش حجم فعالیت های عمرانی در بخش تخت سلیمان گفت: در این بخش فعالیت های عمرانی زیادی از جمله اجرای طرح های هادی روستایی، احداث خیابان و معابر عمومی با مشارکت گسترده معادن و کارخانه های طلا صورت گرفته که موجب تحول عمرانی چشمگیری در این بخش شده است.

انتهای پیام/ب

دیدگاهتان را بنویسید